Uploads not working?

Anything and everything CNC-Shark-related

Moderators: ddw, sbk, al wolford

Uploads not working?

Postby Kayvon » Thu Oct 26, 2017 2:00 pm

I just tried to create a new post, but I can't upload images as attachments. "Internal Server Error" Anyone else seeing this problem?
User avatar
Kayvon
 
Posts: 239
Joined: Tue Oct 21, 2014 11:46 pm

Re: Uploads not working?

Postby Rando » Thu Oct 26, 2017 2:48 pm

Yup, confirmed. NWA are the right folks to contact about it...support@nextwaveautomation.com as well?...

(1pm add: email sent to support email address)

Thom
=====================================================
ThomR.com Creative tools and photographic art
A proud member of the Pacific Northwest CNC Club (now on Facebook)
Rando
 
Posts: 447
Joined: Tue Jan 06, 2015 3:24 pm
Location: Hoquiam, WA

Re: Uploads not working?

Postby monitoringpost » Thu Oct 26, 2017 6:22 pm

You're wasting your time contacting NWA about problems with the forum - this forum is provided by Rockler. See the "Shop Rockler" in the banner and the admin works for Rockler. NWA has their own forum for their product line. Sorry!
monitoringpost
 
Posts: 74
Joined: Wed Nov 02, 2011 10:40 pm
Location: Regina, Canada

Re: Uploads not working?

Postby Rando » Thu Oct 26, 2017 11:35 pm

No doubt you took it upon yourself to contact those admins, right? Thanks for taking care of that!

And in case you hadn't noticed, those "other" forums are dead. The recent posts are from people who also posted those questions here.
=====================================================
ThomR.com Creative tools and photographic art
A proud member of the Pacific Northwest CNC Club (now on Facebook)
Rando
 
Posts: 447
Joined: Tue Jan 06, 2015 3:24 pm
Location: Hoquiam, WA

Re: Uploads not working?

Postby Kayvon » Fri Oct 27, 2017 1:59 pm

Regardless, it seems to be working again. :)
User avatar
Kayvon
 
Posts: 239
Joined: Tue Oct 21, 2014 11:46 pm


Return to CNC Shark

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests