Mach3 setup

Discussion about the CNC Shark Pro Plus

Moderators: sbk, al wolford

Mach3 setup

Postby Ernie34 » Sun Apr 15, 2018 9:06 pm

I've been looking around and have not found anything on setting up the CncShark Pro with Mach3. I've seen people mentioning that there was a instruction sheet or something but damned if I can find it. I appreciate any and all help.

Thanks,
Ernie
Ernie34
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 24, 2015 11:42 am

Re: Mach3 setup

Postby jeb2cav » Mon Apr 16, 2018 6:38 am

I think that the ability to connect with Mach was only present 'at the very beginning' with the original model of controller. I'm not aware of any ability for the Pro to be used directly with the Mach3 - at least in a supported by NWA fashion.
jeb2cav
Site Admin
 
Posts: 1501
Joined: Thu Sep 30, 2010 7:04 pm
Location: Kentucky


Return to Shark Pro Plus

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests