cnc shark

Discussion about the CNC Shark Pro Plus HD

Moderators: sbk, al wolford

cnc shark

Postby gpeck » Sun Aug 05, 2018 1:23 pm

Can I install cnc shark CP v2.1 control panel on a computer that is not hooked up to the internet ????? Thank you.... gene
gpeck
 
Posts: 164
Joined: Fri Sep 06, 2013 1:35 pm

Re: cnc shark

Postby tonydude » Sun Aug 05, 2018 6:34 pm

First install it and register it with the internet . After that is done you do not have to have the internet on. Also shut off any virus protection and screen savers on it. I have mine on a laptop hooked up to my machine and I don't have any internet hooked up on it. I use it all the time, runs with no problem.

Tony
Buffalo,NY

"What will matter is not what you bought but what you built; not what you got, but what you gave”

Aspire 9.506, photo vcarve, cnc mako shark extended bed, control panel 2.1
tonydude
 
Posts: 1466
Joined: Tue Aug 17, 2010 9:23 am
Location: Buffalo,NY

Re: cnc shark

Postby gpeck » Sun Aug 05, 2018 7:42 pm

That is my broblem, I' am hooked up to the internet. But for some reason when I try to send the info to nextwave, it will not connect. I do thank you for trying. I'am
trying to use an old desktop win 7 XP and it has not been used on the internet fo 5 years.... Thanks for trying .... gene
gpeck
 
Posts: 164
Joined: Fri Sep 06, 2013 1:35 pm


Return to CNC Shark Pro Plus HD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests